Pannónia Üzletház, a kedvenc "boltom"

Azon ritka nők közé tartozom, akik nem szeretnek vásárolni. Ez alól egyetlen kivétel van; ha a háznak, vagy a kertnek van szüksége valamire, akkor azonnal útra kelek. Tudom, hogy köztetek is vannak hasonlóan gondolkodók, ezért most bemutatom nektek a kedvenc üzletemet.

Pannónia Üzletház, Vitnyéd

Vitnyéden, a Pannónia Üzletházban mindig mindent megtalálok, ami a kerthez, az otthonhoz, a dekorációkhoz, a különböző ünnepekhez szükséges lehet. A 85-ös főút mellett, Győr és Sopron között majdnem félúton található, hatalmas, ingyenes parkolóval, hozzáértő eladókkal, és olyan áru választékkal, amit eddig még sehol nem láttam.

üzlet

Pannónia Üzletház az interneten

Pár hónapja, egy az áruházban dolgozó barátnőm említette, hogy a webáruház is elindult, és ezzel a távolabb élők számára is könnyedén elérhetővé vált az üzlet. Felkerestem az oldalt, hisz’ kíváncsi voltam mi minden van webshopban.
Nőként is jó volt ott barangolni, hiszen olyan kerti gépeket találtam, amiket én is rendszeresen használok, hogy a kertünk mindig olyan legyen, amilyennek szeretném. Ilyenek például a sövényvágók, szegélynyírók, lombszívók és a fűnyírók.
Van egy blogjuk is, ahol hasznos tippek, javaslatok olvashatók, ezzel is segítve a vásárlókat.

üzlet

A webshopban, a ház körül szükséges kis-és nagy gépek széles választékban megtalálhatók. A barkács ill. kertigépek, a különböző szerszámok kínálata lenyűgöző, és a webáruház terméklistája folyamatosan bővül. Mindenképpen érdemes visszatérni, hogy az aktuális újdonságokról időben értesüljünk.

üzlet

Barangolás az áruházban

Az apróságokért, virágokért személyesen kell eljönni, de ezt nem is bánom; az igazi „élvezetet” számomra az áruházban történő nézegetés jelenti. Bevallom, nem szeretem a plázákat, a bevásárló központokat, de itt bármeddig el tudok „tekeregni”.

üzlet Különleges kerti dekorációk is találhatók az üzletben

üzlet Díszüvegek nagy választékban kaphatók

üzlet Igazán stílusos kerti dísz ez a madárka

Kert és udvar

Az Uradalomba a legtöbb növényt innen vásároltam. Már kora tavasszal megjelenek, és novemberig folyamatosan visszatérő vendég vagyok a kertészetben.

üzlet Még tavirózsa is van

Az áruház kertészei, Zoli és Reni már jól ismernek. Nem tudok tőlük olyat kérdezni, amire nem tudják a választ. Igyekeznek egyéni kéréseket is teljesíteni, továbbá rendelésre meg is hozatják a kért növényeket.

üzlet Formára nyírt díszfák között is válogathatunk

üzlet Pálmák, egzotikus növények a kertészetben

Hihetetlen, hogy milyen nagy választékkal rendelkeznek!
A hagymások, egynyáriak, évelők, örökzöldek, díszfák, gyümölcsfák, különleges növények, cserjék között csak téblábolok, és a bőség zavarával küzdök! Ha végre eldöntöm, hogy mit válasszak, jön a dilemma, hogy milyen színű legyen…

üzlet Tavaszi primula kavalkád

üzlet Egynyári virágok, muskátlik, évelők nagy választékban megtalálhatóak az üzletben

üzlet

Kaspókat én még máshol nem láttam ilyen választékban. Kerámia, agyag, műanyag… Mindenki megtalálhatja az ízlésének, pénztárcájának valót.

üzlet Kaspó minden formában és színben

Amire szükségünk lehet a kertben

A virágföldek – minden növényfajtához -, a különböző mulcsok, vetőmagok, fűmagok, geo textíliák, agrárfóliák, díszkavicsok, kövek, permetszerek, a különböző drótok, csak egy részét képezik az itt található kínálatnak.

kő Lehet dekorálni az udvart kő

A szőlősgazdák is megtalálnak itt mindent egy helyen, hogy jó bor kerülhessen az asztalra.

szolo Ez aztán a szőlőtőke!

hordó Hordók különböző méretben

A hobbikertészeken túl a termelőket is várják. Raktárkészletüknek köszönhetően nagyobb mennyiségben is kiszolgálják a vásárlókat.

Dekoráció

Tudjátok rólam, hogy szenvedélyes dekoráló vagyok.
Az áruház az ebbéli igényeimet is kielégíti. Akrilfestékek, dekor hungarocellek, koszorúalapok, táblák, díszek, lámpások, kerti figurák, és még pluszban az épp aktuális ünnepi díszek segítenek abban, hogy minden alkalomra díszbe öltöztessem a „Miházunkat”.
És ha a sok féle csecse-becsével kapcsolatban kérdésem támad, Katica rögtön a segítségemre siet.

dekor

dekor Nekem a kedvencem ez a bagoly

Konyha és háztartás

Mint minden háziasszony, én is sütök-főzök-takarítok-pakolok. Amit a háztartásban használni kell, azt is megtalálom. A legjobb süti kiszúróim ebből az áruházból vannak, és hogy a cappuccino tetejét ki tudjam díszíteni, ahhoz is itt találtam sablont.

dekor Tortát is díszíthetünk ezzel a sablonnal

Ezen kívül keverő tálak, tányérok, poharak, evőeszközök, edények is vannak, amik elengedhetetlenek a főzés során. A lekvár főzéshez szükséges igazi, nagy fazekat is láttam már itt.

Az otthon melege

Abban egész biztosan egyet értünk, hogy egy jól megválasztott kályha vagy kandalló nem csak meleget ad, hanem dekorációs elemként is funkcionál. Nekem is régi vágyam, hogy a nappaliban egy kandalló mellett kucorogjunk a téli estéken.

dekor Az áruházban a kandallókon túl, még kazánok között is válogathatunk.

dekor Nagymamáink sparheltje is kapható

Komolyan mondom, ez a környék legjobb üzletháza

Azt biztosan állíthatom, hogy ez olyan bevásárlóhely, ahol a férfiak is jól érzik magukat, míg a nejük nézeget.
Ha ide jövök, mindig találok olyan ötletet, ami beilleszthető lenne hozzánk is. Több mindenünk van „tőlük”. Sok-sok apróság, és több nagy dolog, amiktől az otthonunk kedvesebbé, a kerti munkák pedig könnyebbé válnak.
Az eladók szívélyessége, szakmaisága, a pénztárnál Jolcsi kedves szavai nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig visszatérjek ide.

És vissza is térek… …de erről a férjem tudna mesélni!

Ha te is szeretnél innen vásárolni barkács vagy kerti eszközöket, de nem szívesen mennél most tömegbe, emberek közé akkor vásárolj a webshopból, ahol most rengeteg gép tavaszi akciós kedvezménnyel elérhető. Kattints ide és vásárolj otthonod biztonságából. Az akció csak 2020.05.01-ig tart.

Ha tetszett, kedveld a Facebook oldalt, itt még több érdekességet találsz a mindennapok varázslataiból.

Kövess az Instagramon is, és sok olyan fotót láthatsz, ami a blogról vagy a Facebook oldalról kimaradt.